Комплект Кана-Гарафа с 2 чаши

  • Марка: Retap ApS, Denmark
65,00 лв. 60,00 лв.

Луксозен подаръчен комплект в кутия!

 

Луксозен комплект от най-високо качество, представен в подаръчна Еко кутия от рециклиран Еко картон!

Този сет е комплектовен от скандинавските дизайнери по повод 10-годишнината на Retap. 


* Някои от приложените изображения са примерни. 

 

Уникален, различен и оригинален подарък за всеки повод!

 

Подаръчен сет от 3 части, включващ 1бр. луксозна стъклена гарафа и 2 чаши, подходящи за студени и топли напитки. 

 

Към комплекта може да бъде поръчана и дървена капачка всички ценители на естествените материали.

 

 

Гарафа

 

С голямо удоволствие ви представяме Pure Water - дизайнерска, луксозна стъклена гарафа за всякакви напитки на скандинавската марка Retap. 

 

✔️  Гарафата е проектирана за максимално удобство, здравина и не на последно място - изящна и красива. С удобната си форма и широко гърло, тя ще се позиционира перфектно върху всяка маса. Вместимостта на гарафата е 1,2 литра.

Гърлото на бутилката е удобно за напълване, освен на вода, вино, сок, мляко и всякакви други течности, така и на билки или парчета плодове. 

✔️ Термоустойчивa e и може да я ползваш както за вода, да добавяш билки или парчета плодове, така и за горещ чай или кафе;

✔️  Освен за удобство гарафата е създадена напълно екологично. Бутилката е направена от боросиликатно стъкло. Притежава форма без ръбове по които да се задържат бактерии. Изключително лесна за почистване. 

✔️ Доставя се с капачка от биоразградим материал, приятел на природата. Капачката също е изключително лесна за поставяне и почистване.

 

Чаши

 

Чашите Pure Water са изработени от закалено боросиликатно стъкло, изключително красиви, удобни и практични. Със своята широка горна част са удобни за отпиване и пасват идеално в дланта. Материалът е закален и позволява използването на чашите както са ледени, така и за горещи напитки като кафе, чай и капучино. Вместимостта на една чаша е 250мл. 

 

Подходящи за измиване в съдомиялна машина и ползване в микровълнова. 

 

Отличен и изискан подарък за всякакви поводи. Отличен и за семейната трапеза!

Подобни продукти