За бизнеси

За бизнеси

Retap за всички

 

Продуктите на Retap се продават в повече от 60 страни по света. Те са направени от изключително издръжливо боросиликатно стъкло, което отговаря на най-високите хигиенни стандарти. Аксесоарите към тях - капачки, калъфи и др. също са изработени от екологични материали и технологии при изработката им - биоразградими, подходящи за многократна употреба, BPA-free, не съдържат Бисфенол А.

 

 

 

Корпоративни поръчки

 

За служители

 

Важно е да бъдем хидратирани и въпреки това много от нас не пием достатъчно вода на ден, поради забързаното ни и ангажирано ежедневие. Гравирайте мотивиращи мисли, цитати или Вашите фирмени ценности на бутилките Retap и вдъхновете Вашите служители да пият повече вода.

 

 

За бизнес срещи

 

Предлагайки вода на бизнес срещи осигурява и предразполага към една приветстваща и топла атмосфера. Продуктовата гама на Retap показва на Вашите потенциални бизнес клиенти и партньори Вашата загриженост за здравето на хората и природата. 

 

 

На фирмени конференции

 

Гарафата и чашите на Retap са изключително удобни и практични за самообслужване в почивките, а бутилката от 500мл. е чудесен избор за всеки по време на конференция. Брандирайте по Ваше желание Retap продукти, които да подарите на всички, които присъстват на Вашата конференция. Те са страхотен подарък, който могат да занесат у дома. Вашето лого ще бъде на бутилката всеки път, когато пият вода и със сигурност ще Ви помнят дълго време след събитието. 

 

   

 

 

На фирмени събития

 

Продуктите на Retap са страхотен промоционален продукт за Вашите събития, годишнини, празници и събирания. С Retap продукт като подарък, предоставяте нещо, което е изключително ценно и уникално за Вашите гости. То е не само практично за тях, но и нещо, което ще затвърди Вашия бранд.

 

 

За Вашите гости

 

Гарафата и чашите на Retap са страхотен избор за Вашето заведение, кафене, ресторант или за гостите на Вашия хотел. Красивият и изискан дизайн привлича вниманието и интереса на всеки, който седи срещу нея. С широката гама от цветови възможности за капачки на гарафата и възможността за персонализирано гравиране, лесно може да предадете стила на Вашия бранд. Добавете персонализирано послание на продуктите и можете да ги предложите на Вашите специални клиенти като подарък. 

 

   

 

 

Персонализиране

 

Нашата цел е да мотивираме хората и бизнеситете да бъдат по-загрижени и отговорни за природата и последствията върху околната среда. За това предлагаме възможността за персонализиране на продуките на Retap. Персонализираните продукти с логото на компанията, например, дава възможност на бизнеса да заяви своята ангажираност и позиция, както и да вдъхнови други да дадат своя принос. 

 

Матиран - най-популярният вариант

 

Персонализираният дизайн на Retap продуктите се отпечатва с техника, наречена копринен ситопечат. Може да отпечатаме 1, 2, 3 или 4 Pantone цвята или 1 матиран, което изглежда като гравиране върху стъклото. Понякога формата
и външният вид на логото, надписа или дизайнерски елементи са твърде сложни за отпечатване с копринен ситопечат. В този случай ще направим всичко възможно да намерим решение, което не компрометира Вашата марка. 

 

https://retap.bg/media/dev/Catalogue-Retap-2020-LR-kopie-01.png

 

С широката цветова гама, която предлагаме за капачки на бутилките и гарафите на Retap, можете да персонализирате своите продукти, така че да подхождат на Вашия бизнес. Те могат да бъдат страхотен, ценен подарък за Вашите служители, бизнес партньори или съдружници.

 

Със своят изискан дизайн, на събития, специални поводи, конференции, продуктите на Retap излъчват сериозността на Вашият бизнес, неговата отговорност и позиция спрямо природата и опазването ѝ, загрижеността към здравето на служителите, вниманието и отношението към високото качество и стабилност. 

 

      

 

           

 

Печатна площ

 

Областта за печат на Retap продуктите е дълга лента в най-широката част на бутилките и гарафите. Чашите Retap имат по-малка печатна площ.

 

 

 

 

   

 

   

 

 

Свържи се с нас на office@retap.bg, за да получиш персонална оферта!